Over ons

Previous Next

Even voorstellen

Mijn naam is Angelien Breukers-Groothuis. Ik ben  getrouwd met Gerhard. We hebben 3 kinderen in de tienerleeftijd. Ik ben nu ruim 8 jaar gastouder.  De kleinschaligheid  van deze vorm van kinderopvang spreekt  me erg aan. Je kunt elk kind aandacht geven en  kent het kind goed. Ik vind het belangrijk dat kinderen "weten waar ze aan toe zijn". Daarvoor zijn regelmaat en rust belangrijk en dat kan worden geboden bij Het Boerderijtje.

Ik onderneem echt van alles met de kinderen, zoals voorlezen, spelletjes doen, dansen, wandelen en knutselen. Ik werk met thema’s volgens het Kiki programma. Kiki is een veelzijdig voorschools educatie programma voor gastouders. De ruimte is huiselijk ingericht zodat de kinderen zich ‘’echt thuis voelen’’. Ik pas de ruimte telkens aan aan de verschillende seizoenen of de feestdagen met veel zelfgemaakte versieringen, zodat het er iedere keer anders uitziet. Voor de kleine kinderen zijn er drie aparte slaapkamers aanwezig. Buiten is er heel veel speelruimte. Er wordt dan ook veel buiten gespeeld. Ook gaan we vaak samen bij de dieren kijken. Als u echt een goed beeld wilt hebben van deze opvang mag u natuurlijk vrijblijvend komen kijkin!

Graag tot ziens, Angelien Breukers

 

 

Zoeken

Over "het Boerderijtje"

Het  is een kleinschalige kinderopvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Er worden maximaal 5 kinderen tegelijk opgevangen in een “huiselijke omgeving”.

Het Boerderijtje is landelijk gelegen, aan de rand van Hengevelde.

Kinderopvang het Boerderijtje

Angelien Breukers

Walstraat 5A
7496 PN HENGEVELDE

Tel. 06-13160430

© 2015 Kinderopvang het Boerderijtje. All Rights Reserved. Designed By MarkT-DEsign

Search