Onze klanten aan het woord

Wat vinden zij van onze opvang?

Angelien heeft alles perfect geregeld. Ze is echt een gastouder die we iedereen zouden aanraden.

Fam. Peerik

Review van onze klanten

Al ruim 4 jaar komen onze kinderen Teun, Anne en Stef bij  “Kinderopvang Het Boerderijtje”.

Ze gaan er altijd met veel plezier naar toe. Binnen is het erg mooi, gezellig en educatief ingericht waar ze heerlijk kunnen spelen, knutselen, verkleden, boekjes lezen, teveel om op te noemen. Buiten is er veel ruimte om te spelen en de dieren zijn natuurlijk ook erg leuk!

Wij zijn erg blij en tevreden met de warme en persoonlijke opvang en kunnen het iedereen aanraden!

 

Maria Raanhuis


’s Ochtends als Merle opstaat en naar Angelien mag dan is dat ook het eerste wat ze blij roept.

Merle gaat dus met heel veel plezier naar Angelien en dat is voor ons als ouders heerlijk en geruststellend als we haar brengen.

Bij Angelien heeft ze het heerlijk. Ze kan heel fijn spelen met de andere kinderen, ze doen veel spelletjes samen en dansen veel. Als het even kan gaan ze buiten spelen, heerlijk op de glijbaan, in de zandbak of kijken naar de kippen, geiten en koeien. Carnaval, piraten of Kerst zijn een paar voorbeelden van thema’s waarbij Angelien flink uitpakt.

’s Avonds komt ze dan ook moe maar voldaan (of beter gezegd uitgeput maar vol verhalen) terug van Angelien. Merle ziet Angelien echt als een 2e thuis.

Angelien heeft alles perfect geregeld. Ze is echt een gastouder die we iedereen zouden aanraden. Als je een keer zelf komt kijken dan kun je zelf zien en merken waarom wij dit vinden en wie weet heeft Merle er binnenkort weer een leuk vriendje of vriendinnetje bij.

Groetjes Sandra en Jörgen Peerik, en Merle natuurlijk!


Angelien is een erg betrokken en zorgzame gastouder. Haar kinderopvang ligt op een prachtige landelijke locatie waar kinderen prettig en veilig kunnen spelen. Ons zoontje gaat hier erg graag naar toe.  En dat geeft ons als ouders een gerust gevoel.

Fam. Smit

 

 

 

 

 

Zoeken

Over "het Boerderijtje"

Het  is een kleinschalige kinderopvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Er worden maximaal 5 kinderen tegelijk opgevangen in een “huiselijke omgeving”.

Het Boerderijtje is landelijk gelegen, aan de rand van Hengevelde.

Kinderopvang het Boerderijtje

Angelien Breukers

Walstraat 5A
7496 PN HENGEVELDE

Tel. 06-13160430

© 2015 Kinderopvang het Boerderijtje. All Rights Reserved. Designed By MarkT-DEsign

Search